OBRAD POPOVIĆ

OBRAD POPOVIĆ

Direktor DTL - Domaći Trgovački Lanac

O kompaniji:

Domaći trgovački lanac je asocijacija domaćih trgovačkih maloprodajnih lanaca osnovana početkom 2011. godine koja objedinjuje 13 trgovačkih preduzeća sa više od 650 maloprodajnih objekata na celoj teritoriji Republike Srbije. Udruženje je nastalo iz potrebe objedinjena nabavke i strateškog povezivanja, pre svega, sa proizvođačima koji uviđaju značaj i prednosti razvoja regionalnih maloprodaja.

Osnovni ciljevi osnivanja DTL su i ostvareni u prethodnom periodu: uspostavljanje fer i partnerskih odnosa sa dobavljačima, razvoj sopstvene robne marke, zajednički uvoz, jedinstveni marketinški nastup. Udruženim snagama članice DTL nastoje da kvalitetnom uslugom, širokim asortimanom i pristupačnim cenama zadovolje sve potrebe potrošača.

Sa više od 5.000 zaposlenih, DTL značajno doprinosi razvoju socijalnih programa kao i podizanju svesti o društvenim vrednostima.

Kroz donatorsku pomoc DTL je podrzao vise humanitarnih projekata i želja nam je da u narednom periodu kroz humanitarni rad svoje akcije usmerimo ka razvoju lokalne zajednice.

Vizija “Domaćeg trgovačkog lanca” jeste da se kroz stalne investicije u razvoj logistike i prodajne mreze približi stanovništvu u svakom delu Srbije i ispuni sve potrebe savremenog potrošača.

Agenda