NENAD MIŠČEVIĆ

NENAD MIŠČEVIĆ

CEO
NECTAR GROUP

O govorniku

Nenad Miščević je generalni direktor Nectar Grupe počev od decembra 2020 godine, najvećeg proizvođača sokova i prerađivača voća i povrća u jugoistočnoj Evropi, koja uključuje kompanije Nectar, Heba i Fructal.

Tokom protekle dve godine, uz Nenadovo liderstvo i strateški pristup poslovanju, koji zajedno sa ostalim članovima tima demonstrira, Nectar Grupa je dodatno potvrdila i unapredila svoju lidersku poziciju na području Zapadnog Balkana, kroz kontinuirani rast rezultata, razvoja brendova, zaposlenih i inovacija.

Tokom perioda 2009. do 2020. godine, Nenad je svoju profesionalnu ekspertizu gradio i usavršavao kroz kompaniju PepsiCo kroz različite liderske pozicije u oblasti maloprodaje, trade marketinga, razvoja prodaje i poslovanja. Nenad je na poziciji generalnog
direktora u kompaniji PepsiCo bio odgovoran za region centralne i južne Evrope i Baltik regiona, oblasti koja obuhvata 14 zemalja.

Profesionalnu karijeru započeo je 2005. godine u kompaniji Banat koja se bavi preradom mesa i mesnih proizvoda kroz poziciju komercijalnog menadžera.

Agenda