Mirjana Mihajlović Ćujić

Mirjana Mihajlović Ćujić

Pionir
generalna direktorka

Panel
Izvozne šanse & dobre poslovne prakse: iskustva uspešnih konditoraMirjana Mihajlović Ćujić je na poziciji generalne direktorke Pionira od januara 2022. godine, sa sedištem u Beogradu.
Iskustvo u konditorskoj industriji donosi iz retaila sa decenijske pozicije Direktorke Category Managementa u kompaniji Delhaize Serbia, sa zaduženjima i razvoja privatne robne marke.  
Poslednje 3 godine provela je radeći na konsultanskim projektima u FMCG sektoru za tržišta Nemače i Azije.
Dolaskom u Pionir nastavlja sa uspešnom primenom znanja u proizvodnji i plasmanu konditora širom sveta.Pionir doo
Pionir d.o.o. Beograd - Privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva jedan je od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda na jugu Evrope sa tradicijom dugom više od 100 godina.

Sedište Pionir-a nalazi se u Beogradu, dok su proizvodni kapaciteti instalirani u fabrikama u Subotici, Paraćinu i Prokuplju.

Pionir je moderna i savremeno opremljena fabrika, kapaciteta proizvodnje 32.000 tona godišnje, sa širokom paletom proizvoda koji pokrivaju sve konditorske grupe: bombone, peciva, čokolade i deserte.

Portfolio fabrike Pionir u Subotici  čine vodeći tradicionalni brendovi: Medeno srce, Negro i Mentol bombone, Lešnik karamela, Galeb čokolada, Mony kakao krem tale, Kidy barovi. Ulaganjem u nove proizvodne linije, fabrika u Subotici je od 2006. razvila niz novih brendova poput Look bombona, Vitanova žitnih barova , O la la tortica, premijum čokolada sa visokim procentom kakao delova.

Kao pretežno izvozna komapnija Pionir uspešno plasira svoje proizvode kako u region, tako i u Evropu, Aziju i Ameriku.

Agenda