MATTHEW BROWN

MATTHEW BROWN

Retail futurolog, Echochamber, Velika Britanija

O govorniku: 

Metju Braun (Matthew Brown) je vlasnik londonske kreativne agencije Echochamber, koja prati inovacije na svetskim retail tržištima i evoluciju potrošačkih trendova. Agenciju, koja doseže globalno, vodi od 1999. godine.
Redovan je keynote govornik na globalnim retail konferencijama. Echochamber ukazuje na globalne primere dobre prakse i nudi kreativnu analizu klijentima u svim sferama retial-a, pomažući im da razviju ili se prilagode svetskim standardima na osnovu najznačajnijih potrošačkih trendova. Agencija blisko sarađuje sa trgovcima kao što su Westfield, Marks & Spencer i Tesco više od deset godina, pomaže im da razviju nove koncepte i informiše o aktuelnim inovacijama u sektoru.
Među klijentima agencije se nalaze i brendovi kao što su Nike i IKEA, kao i divovi u sektoru robe široke potrošnje, kompanije Unilever i Johnson & Johnson, zatim globalni lanci tržnih centara, i drugi. Echochamber nudi i uslugu Retail Safari gradovima poznatim po kupovini, dizajniranu da inspiriše klijente novim poslovnim mogućnostima. 

Echochamber.com je besplatan magazin o svetu globalnih retail inovacija.

 

Agenda