LJUBOMIR BABIĆ

LJUBOMIR BABIĆ

CEO
FUN&FIT COMPANY

Ljubomir Babić je Generalni direktor The Fun&Fit Company, dugogodišnjeg lidera na tržištu žitarica za doručak, koja od 2007. godine posluje pod okriljem Delta Holdinga.

Kompaniji se pridružio u januaru 2021. godine, donoseći sa sobom obilje iskustva i stručnosti. Tokom protekle dve i po godine, uz njegovu kompetentnost i adekvatno postavljenu strategiju razvoja poslovanja, pored višestrukog rasta u Srbiji i regionu, kompanija je ostvarila i značajan napredak u ekspanziji na nova međunarodna tržišta.

Ljubomir je karijeru započeo u kompaniji Beiersdof na poziciji Shopper&Customer Marketing Manager.  U decembru 2013. godine, pridružuje se Delta DMD-u, jednoj od članica Delta Holdinga gde je napredovao do pozicije Direktora distribucije. Nakon 4 godine provedene u Delta DMD-u, svoju karijeru nastavlja da gradi u okvru Delta Holdinga i to na poziciji Generalnog direktora u kompaniji DTS (Delta Transportni Sistem), a u januaru 2021. godine se pridružuje The Fun&Fit Company.


O kompaniji

Kompanija i proizvodni pogon sa pak centrom Florida bel osnovana je 1991. godine. Tokom godina se obim poslovanja povećavao te 1998. godine kompanija kupuje i uvodi savremenu liniju za prženje i pečenje zrnastih proizvoda. Svoju prekretnicu doživljava  2007. godina kada svoje poslovanje nastavlja pod okriljem Delta Holdinga. Zbog želje za konstantnim inovacijama i praćenja trendova na tržištu, kompanija je proširila svoju lepezu proizvoda, izgradila fabriku i novi proizvodni pogon. Novo poglavlje kompanije je otvoreno početkom 2016. godine kada svoje poslovanje nastavlja pod imenom The Fun&Fit Company d.o.o.

The Fun&Fit Company je prepoznatljiva po kvalitetu i raznovrsnosti svojih proizvoda koji se na tžištu nalaze pod brendovima: Fun&Fit (žitarice za doručak), Jumbo (apetisani) i ABC (osnovne životne namirnice).

Godinama unazad, kompanija zadovoljava visoke standarde kvaliteta i bezbednosti hrane, gde usaglašenost sa IFS standardom kvaliteta iznosi iznad 99%.

Pažljivo prateći trendove na tržištu nutritivno dobro izbalansirane hrane, The Fun&Fit Company kontinuirano širi ponudu svojih proizvoda, od kojih se posebno ističe musli program koji je našao svoje sigurno mesto kod potrošača.

Pored osvojenih 10 nagrada za kampanju Bukvalno za kikiriki na raznim domaćim i regionalnim festivalima , The Fun&Fit Company je 2023. proglašena Oglašivačem godine na prestižnom BalCannes festivalu komunikacija u Rovinju.

Agenda