JOVANA BIJELIĆ

JOVANA BIJELIĆ

Retail Vertical Client Business Partner, Nielsen

O kompaniji: Nielsen Holdings plc (Njujorška berza: NLSN) je globalna kompanija za upravljanje učinkom koja obezbeđuje sveobuhvatno razumevanje onoga što potrošači prate (Watch) i kupuju (Buy). Watch sektor obezbeđuje klijentima iz oblasti medija i oglašavanja usluge merenja Nielsen Total Audience na svim uređajima na kojima se konzumira sadržaj – vizuelni, zvučni i tekstualni. Buy sektor obezbeđuje proizvođačima i trgovcima robe široke potrošnje globalni pregled merenja maloprodajnih rezultata, koji je jedinstven u industriji. Integracijom informacija iz Watch i Buy sektora i drugih izvora podataka, Nielsen svojim klijentima obezbeđuje i vrhunska merenja i analitiku koja doprinosi boljim poslovnim rezultatima. Nielsen, jedna od kompanija na berzanskom indeksu S&P 500, posluje u više o 100 zemalja u kojima živi više od 90% svetske populacije

O prezentaciji: Pandemija Covid -19 nosi sa sobom globalnu rekalibraciju prioriteta zemalja, kompanija i pojedinaca. Za mnoge potrošače to će značiti stalno preispitvanje načina života i promene u očekivanjima koja imaju od brendova i trgovaca koji ih prodaju.
Stvaraju se dva tipa potrošača, jedni koji su bili pod direktnim uticajem kovida i drugi koji nisu. Potrošači menjaju svoje navike, kao i objekte u kojima kupuju. Samim tim zadatak trgovaca bi trebao biti da daju važnost pravim objektima.

Agenda